Savukalatuotteet

Savukalatuotteet

Savukalatuotteet

Kylmäsavustettu kirjolohi valmistetaan kotimaisesta tuoreesta ruodottomasta fileestä. Fileet suolataan käsin merisuolalla ja niitä savustetaan aidolla leppäsavulla 10-12 tuntia. Kylmäsavulohta on saatavana siivutettuna tai kokonaisena fileenä.

Kylmasavu Kehys

Aurajuustolohi on yksi Martinmäen tunnistetuimmista tuotteista. Kirjolohifileiden väliin kääritään aurajuustoa ja koko komeudesta muodostetaan rulla, joka sitten savustetaan kypsäksi. Rullasta saa leikattua sopivia tarjoilupaloja.

Aurajuusto Kehys (1)

Pippurilohi on pippuriseoksella maustettu melko mausteinen savukalatuote. Kala on ruodotonta ja Martinmäen savu-uuneissa se saa tunnistettavan arominsa.

Pippuri Kehys

Chililohi on merilohifilee, joka on maustettu makealla chilikastikkeella ennen savustamista. Savustus pehmentää chilin tulisuutta ja sulattaa kastikkeessa olevan sokerin mukavasti kalan lihaan. Erittäin maukas ja suosittu tuote.

Chili Kehys (1)

Pestolohi on kahden vastakkain olevan kirjolohifileen yhdistelmä. Välissä on vihreää pestokastiketta. Pesto antaa savukalalle mukavan yrttisen säväyksen ja lopputuloksena on raikkaan makuinen savukalatuote.

Pesto Kehys

Lämminsavulohi on perinteinen pelkällä merisuolalla maustettu savukala. Se valmistetaan ruodottomasta merilohesta ja saa savun makunsa Martinmäen uuneissa aidosta leppäsavusta.

Lamminsavu Kehys

Graavilohi tehdään perinteitä kunnioittaen merilohesta merisuolalla, sokerilla ja tuoreella tillillä pitkään maustaen. Graavilohta saa valmiiksi siivutettuna eri kokoisissa pakkauksissa.

Graavilohi Kehys

Kylmäsavusiika on arvokas herkku juhlapöytään. Siian pehmeän maukas liha Martinmäen kylmäsavustamana kruunaa kattauksen kuin kattauksen – oli sitten kyse kotijuhlista tai hienosta ravintolasta.

Ks Siika Kehys

Kannattaa myös tiedustella kylmäsavutonnikalaa sekä kylmäsavurautua. Näitä erikoisherkkuja ei ihan aina olekaan tarjolla.

Martinmäen lahjakortti on aina hyvä lahjaidea ja sen voi kirjoittaa mille tahansa summalle. Kysy lisää.